Waar buren aan iets moois bouwen

Contact

Contact

Je kan op allerlei manieren met ons in contact komen. We hebben verschillende mailadressen om de communicatie zo duidelijk mogelijk te houden. Zie hieronder de verschillende contactgegevens en personen.

 

Voor algemene vragen mail naar: info@roggeveenstraat.nl

Wil je informatie over de wachtlijst, mail dan naar: inschrijven@roggeveenstraat.nl

Heb je vragen over geld? Mail dan naar Andre van Soelen via: geldzaken@roggeveenstraat.nl

Wil je meer informatie over inhoudelijke zaken? Mail dan het bestuur via: bestuur@roggeveenstraat.nl

Er zijn verschillende werkgroepen binnen de woonvereniging, deze werkgroepen nemen verschillende taken op zich mbt de renovatie, inventarisatie en toewijzingen van verschillende bewoners. Wil je deelnemen in een van de werkgroepen of heb je vragen, hierbij de contactgegevens.

  1. Het klusteam/renovatieteam houdt zich bezig met de renovatie van de straat in de breedste zin van het woord. Voor contact met deze werkgroep mail je naar: renovatie@roggeveenstraat.nl
  2. De focus van de toewijzingswerkgroep ligt vooral bij het ontwikkelen van een methode om voor leeggekomen woningen nieuwe bewoners te zoeken. Dit wordt gedaan door middel van een eerlijke toewijzingsprocedure waarbij huidige bewoners en de eisen voor het wonen in de Woonvereniging aan bod komen. Wil je contact met deze werkgroep? Mail dan naar: inschrijven@roggeveenstraat.nl. Mocht je op de wachtlijst staan en jezelf willen uitschrijven omdat je een andere prachtige woning gevonden hebt dan kan dit via uitschrijven@roggeveenstraat.nl.
  3. Er is een inventarisatie werkgoep die hard werken aan het inventariseren van de staat van de woningen. Ze gaan bij de bewoners aan de deur om te bekijken waar de grootste problemen zich bevinden, denk daarbij aan geluidsoverlast van de buren, vocht, oude geiser, etc. Om contact op te nemen met deze werkgroep mail je naar: inventarisatie@roggeveenstraat.nl

Postadres:

Roggeveenstraat 103

2518 TM Den Haag

 

 

Tuinfeest na de officiele oprichting van de Woonvereniging