Contact

Contact

We hebben verschillende mailadressen om de communicatie zo duidelijk mogelijk te houden. Zie hieronder de verschillende contactgegevens.

  1. Heb je vragen over de financiƫn? Mail dan naar onze penningmeester: geldzaken@roggeveenstraat.nl
  2. Wil je meer informatie over inhoudelijke zaken? Mail dan het bestuur via: bestuur@roggeveenstraat.nl
  3. Toewijzing van woningen. Het heeft geen zin om jezelf aan te melden voor de wachtlijst, we hebben geen wachtlijst. Mocht je interesse hebben om in onze straat te komen wonen, volg ons dan op Facebook, hier worden de vrijkomende woningen gedeeld met de bijbehorende procedure. Mocht je toch nog vragen hebben mail dan naar: verhuizen@roggeveenstraat.nl

Het kan zijn dat het lang duurt voordat je een reactie krijgt op je mail. We zijn een groep vrijwilligers en daardoor worden niet alle mailadressen dagelijks gelezen. Ook de vraag om alleen te mailen voor relevante zaken of vragen.

Postadres woonvereniging Roggeveenstraat:

Roggeveenstraat 81

2518 TL Den Haag

Tuinfeest na de officiele oprichting van de Woonvereniging